Miesjke

Zanger - entertainer

In 2004 scoorde Miesjke een lokaal hitje in Roermond met zijn zelfgeschreven nummer "Poing". Dit smaakte naar meer en in 2006 brak Miesjke definitief door met zijn grootste hit " 't Daak d'r aaf". Toen nog als Prins Michel van V.V. de Donderböl maar al snel onder de naam "Miesjke" waaronder hij bij zijn vrienden bekend stond. Miesjke werd een graag geziene gast op heel veel grote en kleine evenementen. Vooral om zijn energie en levendige act. Een ras-entertainer dus. Hij stond al op heel veel grote podia zoals het Klone konkoer Kerkrade, Sjole en Sjtasie festasie in Roermond, Wieert Alaaif, Zoepkoel in Venlo, gastartiest op het LVK en nog vele andere grote en kleine podia. Wil je leven in de brouwerij? Boek dan een optreden van Miesjke.

Videoclips

Wat veel mensen niet weten is dat Miesjke zijn eigen videoclips maakt. En niet alleen de clips van hemzelf maar ook uw clip kan door Miesjke gemaakt worden. Dit gaat op een heel onconventionele manier. In plaats van grote indrukwekkende camera's en veel andere bombastische apparatuur komt Miesjke opnemen met zijn telefoon. Ja, u leest het goed. Niet meer en niet minder dan een hele goede telefoon en een bak aan inspiratie. Dat is waarmee Miesjke uw clip bijzonder maakt. Wilt u ook uw eigen videoclip? Neem dan gerust contact op en bespreek de mogelijkheden.

Tekstschrijver

Miesjke schrijft al zijn teksten zelf. Maar niet alleen zijn eigen teksten. Vooral heel veel (jeugd)prinsen en prinsessen uit de regio Roermond hebben hun vastalaovesnummer laten schrijven door Miesjke. Geef hem een melodie en wat aanknopingspunten en uw tekst is binnen een mum van tijd klaar. Heb jij een leuke melodie maar wil het met de tekst niet zo vlotten? Neem vrijblijvend contact op en wie weet kunt u al snel zelf de studio in.